Shop Mobile More Submit  Join Login

Comments


:iconnauvalrabani:
nauvalrabani Featured By Owner Jul 23, 2013  Hobbyist Filmographer
mas kalo boleh tau, mas pake software apa ngedesain kyk gitu ?
I really like your art
Reply
:icontracelandvectorie03:
TraceLandVectorie03 Featured By Owner Aug 22, 2013  Professional Digital Artist
pake adobe illustrator..kadang2x pake Adobe Photoshop
Reply
:iconmrfail:
MrFail Featured By Owner Aug 28, 2012  Student Digital Artist
I realy love your art! Its so awsome!
Reply
:icontracelandvectorie03:
TraceLandVectorie03 Featured By Owner Aug 31, 2012  Professional Digital Artist
Thanks man!!! thank you so much for your time to visit my gallery :)
Reply
:iconhilmyahmad:
hilmyahmad Featured By Owner Mar 7, 2012
mas saya bisa observasi karya gak ?
Tugas Akhir saya vector nih.
Reply
:icondediamata:
dediamata Featured By Owner Jun 19, 2011
Lu keren bgt rie.. sumpah.. bener2 Internationalle..
Gw liat karya2 erie di pameran in a real size.. Wow, top abiz.
Gw mo blajar Ai kaya gini dmn ya??

Thx for inspiring me..
Reply
:icontracelandvectorie03:
TraceLandVectorie03 Featured By Owner Jun 21, 2011  Professional Digital Artist
Terimakasih banget udah sudi mampir lihat lihat karya yang gak seberapa ini :D. Terimakasih juga atas pujiannya, smoga kwalitas karya gwa berbobot dengan pujiannya :). Belajar Ai bisa dimana aja, dikamar, dirumah temen, di cafe, ato warung kopi. Asalkan ada niat, tekad, semangat ada kemungkinan bisa :D. Dan yang perlu di ingat, software adalah alat bantu dan sisanya adalah kreatifitas orang yang bersangkutan :). Sekali lagi terimakasih, smoga bermanfaat di dua sisi.
Reply
:icontiraputeri:
tiraputeri Featured By Owner Mar 8, 2011
hi .... apa khabar? I luv yr art and design....can u assist me....I am trying to design my logo but I have no idea...can u help...I saw u draw sis Ifa photo....very nice....
Reply
:icontracelandvectorie03:
TraceLandVectorie03 Featured By Owner Mar 9, 2011  Professional Digital Artist
hi, i'm fine thanks :D. Thank you so much for liking my artwork, but it seems i can't help you to make a logo, that's because making a logo is not my expert area. I'm more into illustration and design.
Reply
Add a Comment: